Toimitusjohtaja
Juha Heikkurinen

Vastaan, että kuntokeskuksen hommat pyörivät.

040 541 9127
juha(at)pyramidi.fi

     
 

Talouspäällikkö
Kirsti Heikkurinen

Vastaan Kuntokeskus Pyramidin taloudesta. Tapaat minua myös vastaanotossa.

050 325 4044
kirsti(at)pyramidi.fi

     
  Keskusvastaava
Tero Puustinen

Vastaan kuntokeskuksen toiminnasta kaikessa monipuolisuudessaan. Tapaat minua mm. Personal Training-ohjauksissa, Circuit-tunneilla ja vastaanotossa.

Koulutustaustani on TtM (Liikuntalääketiede), Liikunnanohjaaja (LPT), Urheiluhieroja ja minulla on lisäksi FAF Personal trainer-, FAF Nutrition Coach- ja Mental Sport Coach -lisenssit.

Toimin Pyramidin lisäksi Personal Trainereiden kouluttaja FAF Finland:lla, fysiikka-, ravinto- ja mentaalivalmentajana autourheilun Suomen maajoukkueessa AKK Driver Academy huippuvalmennusryhmässä karting-, formula- ja rallikuskeille. Lisäksi toimin fysiikkavalmentajana ratsastajien maajoukkueessa. Erityinen mielenkiinnon kohteeni on suorituskyvyn optimointi kokonaisvaltaisen valmennuksen kautta.

Luvassa iloista mieltä ja pilkettä silmäkulmassa! ;)

0400 239 632
tero(at)pyramidi.fi

     
  Ryhmäliikunnanohjaaja
Katja Eronen

Olen koulutukseltani Terveystieteiden maisteri (TtM), laillistettu ravitsemusterapeutti. Omaan 15 vuoden kilpauimaritaustan, josta suurimman osan aikaa kilpailin SM-tasolla. Kilpaurheilun lopetettuani aloin käymään aktiivisesti Kuntokeskus Pyramidissa ryhmäliikuntatunneilla, mistä sainkin kipinän myös ryhmäliikuntatuntien ohjaamiseen. Liikunta on minulle elämäntapa, niinpä harrastan sitä aktiivisesti edelleen. Tulet tapaamaan minua mm. circuit-, functional training-, crosstraining- ja kahvakuula -tunneilla.

Mukavia hetkiä ja onnistumisen riemua liikunnan parissa! :)
     
 

Ryhmäliikunnanohjaaja
Kati Heiskanen

Olen käynyt Pyramidilla jo vuodesta 2010, milloin jo ensikerrasta koukutuin mukaan jumppa- ja kuntosalitouhuihin. Minua näkeekin myös paljon itse treenaamassa Pyramidin mahtavassa ilmapiirissä! Ryhmäliikuntaohjausten lisäksi opiskelen Fysioterapiaa Savonia-AMK:ssa, ja ennen tätä opiskelin Varalan Urheiluopistossa liikunnanohjauksen perusteita. Tulevaisuuden suunnitelmissa aionkin yhdistää fysioterapian sekä liikunnanohjauksen omissa toimissani. Lämpimästi tervetuloa tunneilleni nostamaan hikeä pintaan ja hakemaan hyvää oloa niin mielelle kuin kropalle!
     
  Ryhmäliikunnanohjaaja
Minttu Mattila


Olen Bodycombat fanaatikko. Rakkaus siihen syttyi vuonna 2010 Australiassa ja se vain tulistuu päivä päivältä ;) Toivon, että se välittyy kaikille kanssatreenaajille. Olen koulutukseltani solu- ja molekyylibiologian FM, mutta tiedän kaikenlaista myös liikunta- ja ravintoasioista. Tulkaa rohkeasti juttusille, niin turistaan huolet ja ilot ilmoille :)
 
Tervetuloa iloiseen joukkoomme! Kia kaha - stay strong and keep fighting!
     
  Ryhmäliikunnanohjaaja
Ansku Partanen

 
Liikunta on aina ollut tärkeä osa elämääni ja siitä onkin muodostunut minulle vuosien saatossa ammatti, ensimmäiset kokemukset muiden liikuttamisesta löytyy vuodelta 2002 urheilukouluohjaajan roolissa. Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja AMK, täydennystä osaamiseen olen hakenut useista lyhytkoulutuksista sekä liikuntalääketieteen opinnoista, tuoreimpana suoritan Liikunnanohjaajan ylempää AMK tutkintoa.
 
Pyramidilla aloitin ohjaukset syksyllä 2015, kahvakuula- ja circuit-tuntien parissa. Toivon liikunnan kipinän ja intohimon tarttuvan jokaiseen. Tervetuloa hakemaan lisää energiaa päivääsi, nähdään tunneilla! :)
   
  Ryhmäliikunnanohjaaja
Elina Loikkanen

Moikka!

Olen Elina ja ohjaan Bodypumppia. Urheilu on ollut aina osa elämääni ja oma lajitaustani on yleisurheilu. Uran päätyttyä hurahdin ryhmäliikuntatunteihin ja kesällä 2015 haaveestani tuli totta eli pääsin itse ohjaamaan ryhmäliikuntatunteja.

Hikoillaan yhdessä Pyramidilla!
     
  Ryhmäliikunnanohjaaja
Mira Ollikainen


Olen koulutukseltani liikuntaneuvoja ja Personal Trainer. Lisäksi olen käynyt lyhyempiä täydennyskoulutuksia ja avoimen yliopiston kautta ravitsemustieteen perusopinnot. Liikunnan harrastaminen on minulle intohimo ja elämäntapa, joka on johdattanut minut oikean ammatin pariin. Liikunnan ohjaaminen ja asiakkaiden onnistuminen on minulle antoisaa!

 

Kuntokeskus Pyramidi Levänen | Oppipojankuja 3, 70780 Kuopio | p. 040 589 5190 | info@pyramidi.fi