TERON PERSONAL TRAINING -SUOSITUKSET
 
Anne Palonen
Lääkäri
- "Suosittelen lämpimästi Teron henkilökohtaista ohjausta. Ohjauksessa yhdistyvät kivalla tavalla vahva tiedollinen asiantuntijuus, rento positiivinen ohjaustyyli ja taidokas motivointi."
 
Lea Tuppurainen
Yrittäjä
- "Tero on asiakaskontaktissa läsnäoleva, tietopaketti ihmisen fyysisen ja mentaalikehon saloihin. Hänen rehellinen, reipas ja erittäin kannustava tsemppi tarttuu ja vie ylittämään omat piilossakin olleet voimavarat. Personal Trainerina Tero on selkeä ja osaa perustella asiat kansantajuisesti. Tero on vaan niin huippu siinä mitä tekee!!! Kiitos Tero."
 
Krisse Aalto
Drifting-kuski
- "Kolmannen driftingkauteni puolivälissä pääsin AKK:n kautta Teron valmennukseen, ja voin todeta, että se oli sekä kilpailukaudelle, että koko moottoriurheilu-uralleni käännekohta. Fyysisen ja psyykkisen valmennuksen myötä olen saanut ajamiseen ja ajoharjoitteluun toivomaani suunnitelmallisuutta ja tavoitteellisuutta. Valmennus on ollut kokonaisvaltaista, ja se on oleellisesti vaikuttanut tulostasooni. Keskittymisvaikeudet, hysteerinen jännittäminen ja alisuorittaminen on saatu kuriin, ja minulla on nyt työkaluja joilla saan mieleni hallintaan tiukan paikan tullen. On ollut suuri apu, että puhelimen päässä on hommaan sitoutunut valmentaja, jonka kanssa voi läpikäydä suoritukset, ja jonka innostus ja positiivisuus on tarttuvaa hiukan huonompanakin päivänä! Voin erittäin lämpimästi suositella Teron valmennusta jokaiselle, joka haluaa harrastukselleen, tai kilpauralleen uuden suunnan."
 
Päivi Leppänen
Myyntijohtaja
- "Terolla on mahtava kyky löytää treenattavalleen juuri oikea motivointitaso- ja tapa etenemiseen. Teron tapa on kuin tavoitellun sopimuksen tekemistä - aseta tavoitteet, suunnittele keinot ja tavat, määrittele aikataulu, neuvottele, motivoi, perustele ja pääse tavoitteisiin. Suosittelen lämpimästi."
 
Andreas Amberg
Rallin nuorten Suomen mestari 2010
Neste Oil Rally Finland WRC Academy -luokan voittaja 2012

- "Tuskin olisin ajannut MM-ralleja ilman Teron valmennusvinkkejä! Teron fysiikka- ja mentaalivalmennus on antanut minulle selkeän etulyöntiaseman muihin rallikuljettajiin verrattuna. Tiedän että kun laitan kypärän päähäni niin olen aina valmiina. Kiitos Tero!"
 
Tuuli Raninen
Yrittäjä
- "Olin laiska sohvaperuna. En ole enää! Teron tavattuani sain järjen ruokailuihin ja opin liikkumaan niin että voin konaisvaltaisesti paremmin kuin koskaan! Teron iloinen ja kannustava asenne sai jaksamaan silloinkin kun olin itse luovuttamassa. Voin suositella kaikille!"
 
Erja Lilienkampf
Myyntijohtaja
- "Tero on valloittava ja innostava persoona joka on aidosti kiinnostunut valmennettavansa hyvinvoinnista ja kehityksestä. Terolta löytyy loistavat vinkit sekä ravintoon että liikuntaan. Suosittelen!"
 
Janika Puustinen
Opiskelija

- "Teron ammattitaito ja huikean positiivinen asenne vetivät minut 3 vuotta sitten mukaan kuntosalille. En ollut aikaisemmin käynyt kuntosaleilla, kuin pyörähtämässä ja koin erittäin tärkeänä, että minulle esiteltiin jokainen laite rauhassa ja kuinka niitä tulee käyttää oikein. Saliohjelmat ovat tuottaneet tulosta ja Teron positiivisuus ja tsemppaaminen on ainutlaatuista!"
 
Juha Pöyhönen
Varastotyöntekijä
- "Tasan vuosi sitten otin yhteyttä Teroon. Tarvitsin ohjausta koska paino oli kohonnut hurjasti jalkapallo-uran jälkeen. Olin 19-vuotias ja painoni oli 113kg. Tero opasti mulle käytännössä kaiken, Tero perusteli kaiken tarkasti ja neuvoi mulle terveellisen ruokavalion ja laati mulle treeniohjelman. Parasta oli kuitenki se kuinka motivoidun Teron kanssa kaikkia näitä asioita läpi käydessä. Paino lähti tippumaan ja aina kun jotain neuvoja kaipasin tiesin kyllä mistä kysyä. Nyt noin vuotta myöhemmin painan noin 40kg vähemmän. Olen fyysisesti kovemmimmassa kunnossa mitä olen ikänään ollut. Ja nykyäänkin haen vinkit niin treenaamisen kuin lihashuollon suhteen Terolta eli olen ottanut myös hieronta-aikoja ja huomannut kuinka paljon tämäkin auttaa hyvinvointiin. Kaiken kaikkiaan voin erittäin hyvin viime vuoteen nähden, treenit luistaa ja kehitystä tapahtuu ja olo on kaiken aikaa energinen! Ei voi muuta kuin suositella tämän miehen ammattitaitoa. Ilman sitä en usko että tätä olisi tapahtunut. 3.9.2013 113kg ja nyt 75kg."
 
Tuomas Soinne
Yrittäjä
- "Pyrin kaikissa palvelu- ja tuotehankinnoissani hankkimaan ainoastaan sen kaikkein laadukkaimman, ja koska Tero on paitsi koulutuksensa, myös työkokemuksensa puolesta yksi monipuolisimmista tiedossani olevista liikunta- ja terveysalan ammattilaisista, käyn säännöllisesti hänellä hierottavana. Saan häneltä paitsi takuuvarmasti ammattitaitoisen ja varmaotteisen käsittelyn, myös todella yksityiskohtaisen spesifejä vinkkejä treeniin ja lihashuoltoon, liittyen lihaksistoni ongelmakohtien hallintaan ja kehittämiseen."
 
Juuso-Matti Pajuranta
Kartingin KF1-luokan Suomen mestari 2010
Kartingin KF2-luokan Suomen mestari 2011
Trofeo Abarth Euroopan mestari 2014

- "Terolta löytyy palveluita moneen lähtöön! Varsinkin fysiikkatreenien-, ravintopuolen ja mentaaliharjoittelun tiimoilta kannattaa kääntyä Teron puoleen. Kokemusta Terolla on paljon ja hän onkin opastanut ja auttanut monessa tilanteessa viime vuosien aikana. Aina positiivinen ja ennen kaikkea tavoitteita kohden työtä tekevä traineri - Suosittelen!"
 
Jukka Korhonen
Rallin Suomen mestari 2011
Pirelli Star Driver 2012
British Rally Championship-mestari 2013

- "Olen aina ollut todella tyytyväinen Terolta saamiini neuvoihin. Tsemppaava asenne on ollut motivoiva tekijä painaa eteenpäin omissa ralliuraan liittyvissä haasteissa."
 
Mikko Silaste
Metallimies
- "Teron valmentaminen on hauskaa, tehokasta ja ennen kaikkea monipuolista. Treeniohjelmani ja ruokavalioni on hiottu tavoitteeni mukaiseen kuntoon ja olenkin saanut viimeisen kolmen vuoden aikana reilusti enemmän näkyviä tuloksia kuin aiemman koko seitsemän vuoden aikana tehdyistä omatoimisista treenistä! Kaiken lisäksi Teron positiivisuus on tarttuvaa =D Kiitos Tero!"
 
Anssi Sultz
Urheilija
- "Tero Puustinen... Aivan jäätävän hyvä kouluttaja! Jos tällänen kouluttaja olisi seminaareissa tai yliopistoissa opettajana niin olisin lukenut jo kuusi vuotiaana liikunnan maisteriksi. Tero on myös auttanut SM-kilpailuni valmisteluissa, jota ilman mestaruus olisi jäänyt saamatta. Kuvailisin Teroa ammattitaitoiseksi, osaavaksi, luotettavaksi, esimerkilliseksi, motivoivaksi ja selkeäksi. Suosittelen!"
 
Tuomo Nikkola
Rallin päävalmentaja
- "Tero Puustinen itse on loistava kävelevä esimerkki siitä, että hänen metodeillaan tuloksia syntyy. Se elämänilo, asenne ja innostus, mikä miehestä huokuu, luo työskentelylle sellaista positiivista draivia, mitä saisi olla suomalaisessa urheilumaailmassa enemmänkin!"
 
Mikko Markkula
MM-tason rallikartanlukija
SWRC-luokan maailmanmestari 2011
Rallin Euroopan mestari 2012

- "Saimme yhdessä kuljettajani Juho Hännisen kanssa Terolta laadukkaat ohjelmat pitkien rallipäivien ravitsemuksen hoitoon. Teron tietämyksen ja käytännön kokemuksen perusteella löysimme meille erinomaisesti toimivan konseptin, joka toimii vielä tänäkin päivänä! Teron apu ja tietotaito olivat tärkeässä roolissa voittaessamme kansainvälisiä kilpailuita ja mestaruuksia. Tulen käyttämään Teron palveluja jatkossakin ja minun on helppo suositella hänen palvelujaan kaiken tasoisille urheilijoille lajista riippumatta!"
 
Esa-Pekka Lappi ja Janne Ferm
Rallin Suomen mestarit 2012
Rallin Euroopan mestarit 2014

- "Vaikka treeneihin meno ottaa tällaista laiskaa miestä päähän, niin Teron motivointi ja innostuneisuus saa hämäläisenkin innostumaan asioista. Perustelut mitä ja miksi ovat aina minulle tärkeitä. Tässäkin asiassa Tero on pystynyt olemaan loistava. Mä en tee jos en tiedä miksi. Tero kyllä kertoo, että miksi ja se tekee treenaamisesta ja elämisestä mukavaa =D"
 
Leena Berg
Plastiikkakirurgi
- "”Ei ole aikaa", " ei huvita", "ei jaksa". Nämä tekosyyt sai keski-ikäinen keskiäkäinen pihiseväkeuhkoinen täti-ihminen unohtaa, kun joutui Teron jututettavaksi. Ravinto meni uusiksi, treenaaminen muuttui muuksi kuin työn parissa hammasten kiristelyksi. Eipä siinä sen kummempaa ollut ja hyvästi 10 ekstrakilogrammaa!"
 

 

Kuntokeskus Pyramidi Levänen | Oppipojankuja 3, 70780 Kuopio | p. 040 589 5190 | info@pyramidi.fi