Esimerkki Teron valmennuksen etenemisestä:

Tämän osion tarkoituksena on tarjota uusille ja vanhoille valmennettavilleni hyödyllistä tietoa toimittamistani palveluista. Osio sisältää yleispäteviä ohjeita esim. Personal Training- tai Ravintovalmennuksen etenemisestä sekä paljon muuta.

Personal Training -valmennuksen eteneminen:

1. Otan sinuun puhelimitse tai sähköpostilla yhteyttä yhteydenottolomakkeeseen ilmoittamasi yhteystietojen perusteella. Kartoitamme sinun henkilökohtaiset tavoitteesi ja ne Personal Training -palvelut, jotka haluat valmennukseesi. Tämän esimerkin henkilö ottaa valmennuspakettiin Kuntotestauksen, Kuntosali- ja liikkuvuusohjelman, yhden Treeniohjauksen ja ravintovalmennuspalvelun.

2. Tapaamme ensimmäisen valmennuksen merkeissä Kuntokeskus Pyramidilla. Teemme kirjallisen sopimuksen lisäksi kuntotestit, joihin kuuluu kestävyys-, lihaskunto- ja liikkuvuustestit sekä kehonkoostumustesti pihtimittauksena. Saat kuntotesteistä kirjallisen palautteen sähköisesti testien jälkeen.

3. Toisella valmennuskerralla teemme kuntosaliohjelman, millä saat tavoitteidesi mukaista tulosta aikaan. Kuntosaliohjelman teossa hyödynnämme kuntotesteistä saatuja tuloksia. Samalla kerralla ohjaan sinulle pääliikkeiden oikeat tekniikat, että saat niistä parhaimman hyödyn irti loukkaamatta itseäsi. Liiketekniikoiden lisäksi katsomme lapatuen lisäksi lonkan ja polvien neutraalin asennon, jotka ovat erittäin tärkeitä tehokkuuden ja ergonomian kannalta. Viimeistelemme ohjauksen katsomalla läpi tehokkaita vatsalihasliikkeitä.

Valmistan harjoitusohjelmasta sähköisen version ja lähetän sen sinulle sähköpostissa. Saat lisäksi mukaan sähköisen venyttelyohjeen liikkuvuus- ja lihashuoltoharjoitteluun.

4. Kolmannella valmennuskerralla tapaamme yhteisen treeniohjauksen merkeissä. Käymme läpi harjoitusohjelman treenin käytännössä harjoittelemalla, että saisit harjoituksesta irti parhaimman tehon. Ohjaan sinua oikeissa liiketekniikoissa ja asentoissa, ja opit tehokkaan tavan treenata, jolla saat tuloksia.

5. Neljännen kerran tapaamme ravintovalmennuksen merkeissä. Olet laittanut sähköpostilla minulla ruokapäiväkirjan, jonka olen analysoinut ennen ravintovalmennusta. Saat ravintovalmennuksessa palautteen ruokapäiväkirjasta, opastuksen ja perustelut tavoitteesi mukaiseen ruokavalioon ja mikä tärkeintä käytännön ohjeet siihen mitä syödä ja milloin. Lisäksi saat mukaan ostoslistan, johon on merkitty optimoidun ruokavalion tärkeimpiä ainesosia.

6. Personal Trainer -valmennus jatkuu tästä eteenpäin uusimalla säännöllisin väliajoin Kuntosaliohjelmia ja ottamalla treeniohjauksia esim. kerran kuukaudessa. Lisäksi valmennuksen aikana on mahdollista tilata urheiluhieronta-kertoja lihashuollon tueksi. Erikoispalveluna on myös tarjolla mentaalivalmennusta, jolla saat suorituskykysi aivan uudelle tasolle!

Personal Training -asiakkaana saat minut kiinni sähköpostilla tai puhelimitse, jos tarvitset konsultointia mieleen heränneisiin kysymyksiin. Yhdessä teemme haaveistasi totta!

Terveisin,

Tero Puustinen
TtM (Liikuntalääketiede)
Liikunnanohjaaja, Urheiluhieroja
FAF Personal Trainer, FAF Nutrition Coach, Mental Sport Coach
+358400 239632
tero(at)pyramidi.fi

 

Kuntokeskus Pyramidi Levänen | Oppipojankuja 3, 70780 Kuopio | p. 040 589 5190 | info@pyramidi.fi