Sami Timonen
FAF Personal Trainer
Fysioterapiaopiskelija
 

SAMI TIMONEN

Puhelin:
040 350 6563
Sähköposti: sami.timonen@fitis.fi
Nettisivut: www.fitis.fi
Sosiaalinen media: Facebook ja Instagram

Moi! Olen 21-vuotias FAF Personal Trainer Kuopiosta. Omaan pitkän kilpaurheilutaustan jalkapallon parissa ja nykyisin toimin myös valmentajana. Jalkapallon lisäksi harrastan kuntosaliharjoittelua sekä lenkkeilyä. Myös sulkapallo, tennis ja pyöräily ovat lähellä sydäntäni. Intohimoni urheilua ja liikkuntaa kohtaan saivat minut kiinnostumaan kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja terveydestä ja kouluttautumaan Personal Traineriksi. Ihmisenä omistan valtavan halun kehittyä minulle tärkeissä asioissa. Haluan oppia jatkuvasti lisää terveydestä, hyvinvoinnista, harjoittelusta, liikkumisesta ja kaikesta, mitä tähän ison hyvinvoinnin kokonaisuuteen kuuluu. Kartutan tietojani ja taitojani jatkuvasti lukemalla kirjoja ja tarkoitukseni on tulevaisuudessa kouluttautua lisää. Kiinnostuksen kohteitani ovat erityisesti ravitsemus, urheilun ja liikkumisen psykologinen puoli sekä kuntosaliharjoittelu.

Valmentajana olen kannustava, huolellinen, iloinen, mutta myös vaativa. Minulle ensiarvoisen tärkeää on, että treenit tehdään hymyssä suin iloisella fiiliksellä, mutta tosissaan. Kun antaa treenissä kaikkensa, kukaan ei voi vaatia enempää ja silloin myös tulokset puhuvat puolestaan.  Myös itsensä haastaminen ja itsensä ylittäminen ovat minua valtavasti motivoivia asioita ja ne elementit näkyvät myös valmennuksessani.  Vahvimpia osa-alueitani ovat kiinteytys ja painonpudotus  sekä kestävyysharjoittelu. Valmennuksessani paino putoaa ja elämäntavat paranee!

Monipuolisiin palveluihini kuuluvat esimerkiksi kuntotestaus, henkilökohtaiset harjoitus- sekä ravinto-ohjelmat, pidemmät valmennukset, minigroup training, treeniohjaukset sekä iäkkäimmille ihmisille tarkoitettu kotijumppa. Voit myös kysyä räätälöityä pakettia, mikäli palveluistani ei löydy mieleistä juuri sinun tarpeisiisi. Kaikki palvelut suunnitellaan henkilökohtaisesti juuri sinulle ja sinun tarpeidesi perusteella.

Jos olet harkinnut liikunnan aloittamista, mutta et ole varma mistä ja miten aloittaa ja et pane pahaksesi jos iloinen ja huumorintajuinen nuorimies ohjaa sinut oikeille urille liikuntaharrastuksen parissa, voit lopettaa harkitsemisen. Olen tässä sinua varten!  Ota ensimmäinen askel ottamalla minuun yhteyttä, niin otetaan yhdessä toinen askel kohti tavoitteitasi. Tänään voi olla uuden elämäsi ensimmäinen päivä!  

 

             Palvelut:
  • Personal Training
  • Verkkovalmennus
  • Kuntotestaus
  • Harjoitusohjelmat
  • Ravinto-ohjelmat
  • Group Training
  • Seniorijumppa
  • Kiloille kyytiä-paketti

Hinnasto:

                                                            

 

 

 

 


Ota yhteyttä sähköpostilla, niin olen sinuun pikimmiten yhteydessä, kiitos!

 

Kuntokeskus Pyramidi Levänen | Oppipojankuja 3, 70780 Kuopio | p. 040 589 5190 | info@pyramidi.fi